Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftojmë studentët e vitit të parë të Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë se shpërndarja e ID kartelave do të bëhet të hënën me dt. 11.01.2021 dhe të martën me dt. 12.01.2021.

Shpërndarja e ID kartelave bëhet në fakultetet përkatëse tek zyrat e referentëve nga ora 9.00 – 11.00.

Studentët personalisht duhet të tërheqin ID kartelën dhe të paraqiten me letërnjoftim.

tp-bottom