Ftesë për ligjëratë të hapur me studentë me temë ‘Menaxhimi i stresit në kohën e provimeve, meditimi dhe procesi i motivimit’

Ftesë për ligjëratë të hapur me studentë me temë ‘Menaxhimi i stresit në kohën e provimeve, meditimi dhe procesi i motivimit’

Në kuadër të aktiviteteve sociale të cilat organizohen në Universitetin ‘Fehmi Agani’ Gjakovë, Fakulteti i Shkencave Sociale në bashkëpunim me Qendrën Universitare për Këshillime Psikosociale do të organizon ligjëratë të hapur me temë ‘Menaxhimi i stresit në kohën e provimeve, meditimi dhe procesi i motivimit’.

Ligjërata do të mbahet me datën 15 Nëntor duke filluar nga ora 10:30 me temën ‘Menaxhimi i stresit në kohën e provimeve, meditimi dhe procesi i motivimit’, ku e ftuar si ligjëruese do të jetë psikologia Lirije HAZIRAJ.

Ligjërata do të jetë e hapur për të gjithë studentët e Universitetit ‘Fehmi Agani’ Gjakovë dhe do të zhvillohet në amfiteatrin e Fakultetit të Shkencave Sociale – UFAGJ në Gjakovë

Fotot e lajmit

tp-bottom