Fondi Kosovaro-Amerikan i Edukimit (KAEF) hap aplikimin për programin e bursave për magjistraturë në ShBA

Fondi Kosovaro-Amerikan i Edukimit (KAEF) hap aplikimin për programin e bursave për magjistraturë në ShBA

Programi i bursave për magjistraturë në SHBA, Fondi Kosovaro-Amerikan i Edukimit (KAEF), hap aplikimin për vitin akademik 2021. Programet ofrohen në dy mënyra, ajo tradicionale e studimit në SHBA, si dhe ajo online, program që mund të vijohet edhe nga profesionistët e rinj.

Afati i fundit për aplikim është data 13 korrik 2020, për kushtet e aplikimit: 

https://www.kaef-online.org/

https://www.facebook.com/kaefonline/photos/a.10150263607456156/10157110763871156/?type=3&theater

tp-bottom