Njoftim!

Njoftim!

Njoftohen studentët dhe stafi akademik i Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë se Kryediplomatja e vendit Ministrja e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës Shkëlqesia e Saj zj. Donika Gërvalla do ta viziton Universitetin “Fehmi Agani” në Gjakovë. Në kuadër të vizitave brenda vendit, ajo do të takohet me menaxhmentin e UFAGJ-së dhe me studentët ku do të ketë një bashkëbisedim me temë: “Kosova: Sfidat, mundësitë dhe vizioni për të ardhmen”.

Data:   15 Mars, 2024

Ora:     11:00

Vendi:  Amfiteatri i Fakultetit të Shkencave Sociale

Ju mirëpresim!

 

 

Fotot e lajmit

tp-bottom