Njoftim!

Njoftim!

Ftojmë të gjithë studentët dhe stafin akademik se Fakulteti i Shkencave Sociale në kuadër të aktiviteteve sociale organizon ligjëratë të hapur me temë 'Sfidat bashkëhore të punës sociale' me profesorët:

Prof. William R. Henninger IV – PhD, The University of Northern Iowa - Cedar Falls, Iowa, USA
Prof. Dr. Behxhet Gaxhiqi
Prof. Ass. Dr. Ferdi Kamberi

Data: 07 Maj, 2024
Ora: 12:00
Vendi: Amfiteatri

Ju mirëpresim!

tp-bottom