Lajme dhe ngjarje

NJOFTIMET

Njoftim rreth procedurës së aplikimit për bursë të MASHT-it
Njoftim rreth procedurës së aplikimit për bursë të MASHT-it

Njoftojmë studentët e Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani" të cilët kanë të drejtë aplikimi për bursë të MASHT-it (Njoftimi) se është hapur afati për aplikim...

2771
5
102
25
tp-bottom